Retourneren

Retourneren naar ons vestigingsadres is ook een optie waar je gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om dit te doen via pakketservice of brievenbuspost. Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket.

Doorloop onderstaande stappen om je retour op de juiste manier op te sturen:

Stap 1
Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de verzendenvelop. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd. Dit helpt ons weer een beetje extra met het verwerken van jou retour.

Stap 2
Zorg dat je het retourformulier, dat je bij je bestelling geleverd hebt gekregen, hebt ingevuld. Dit voeg je vervolgens bij je retourzending.

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.

World of Gift Bags

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het hoofdkantoor van World of Gif Bags. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €3,90. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,50.
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaart totdat deze is verwerkt!

Het bedrag van je retourpakketje wordt teruggestort op de (bank)rekening/creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de retour duren. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
  • Heb je bezorgkosten betaald, omdat je voor minder dan €50 hebt besteld? Dan betalen wij deze natuurlijk aan je terug (mits je de hele bestelling retourneert!).
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! info@worldofgiftbags.nl vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

Uitzonderingen
Sieraden
De sieraden van World of Gif Bags dient in ongebruikte staat te worden geretourneerd. Dit houdt in dat:
–  De originele labels aan het product bevestigd moeten zitten
– Het product in de originele verpakking moet zitten
– Het product niet gedragen, onhygiënisch of beschadigd eruit mag zien

Als niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden kan World of Gift Bags de retourzending weigeren. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.